be strong bebis!

Idag på dagen åkte jag, Elin och Lina till Graneberg. Grillade lite och låg och solade. Stekande hett alltså! As skönt :D Så lite mera färg har man ju fått. wiiwii
Sen tog vi bussen in till stan. Bokstavligt talat så var det en ren plåga att sitta på bussen. Inga fönster som man kunde öppna eller AC. Det var som att sitta i en överkokt bastu. Fyfan! Riktigt plågsamt var det haha ..
Sen gick vi och träffade min kontaktperson vid Flurran. Hon sålde biljetter till Sirius matchen idag, så jag fick 2 biljetter av henne.
Lina åkte till Kai, hjälpte han att lägga golv o sånt i deras nya lägenhet (:
jag och elin gick och tog en öl på Alexander, det va så varmt så man nästan ville sitta i skuggan.
Sen började vi dra oss mot Studenternas, riktigt mycket folk faktiskt! Ali kom förbi  där ett tag och va lite social med (: Sirius vann med 2-1 mot Enköping. Bra där gubbar haha!

Sen runt 10 när jag kom hem, mamma var inte hemma. Sen efter ett tag ringer hon hem hit. Så sitter hon på Ultuna djursjukhus. Då har min älskade katt blivit påkörd av nån fucking fortkörande idiot. Precis här utanför. Åååh min lilla bebis :( Så nu är hon nersövd, låg och pep som jag vet inte vad. Stackars liten!! Hon hade inte brutit några ben utan hade vääärsta såret i huvudet. De ska operera henne. Fan hoppas hon klarar sig. be strong älskade!!

Ska ta och försöka plugga nu, är jätte trött men jag måste. Ska ha engelska prov imorn på morgonen. Ååh jag vill inte. Har typ inte hunnit plugga, fick veta  det igår. Har haft fullt upp. Jätte smart johanna att spara allt till kvällen innan. Wish me luck!!

Puss på er!

image118

image119


bläää, måndagar!

Jag hatar måndagar, första dagen i veckan. Skit långt tills helgen. Men det är ju en dag som alla andra.
Orkade verkligen inte gå till skolan idag, som så dåligt i natt. Helt död när jag vaknade. Mamma väcker mig halv 8 med ett "du måste gåå upp nu". Sen åkte hon och då somnade jag om. Kvart i 10 vaknade jag igen av att Elin skicka ett par sms haha .. Då va det såhär RIKTIG SUCK hahaha. .. Sen låg jag kvar i sängen ett tag..
Sen ringde jag Lina, åkte ner på stan vid 2 och träffade henne. Gick och solade, för ovanlighetens skull. Håller på att bli solberoende fan. :b Sen gick vi och käka på donken o mötte Kai. Sen åkte de till Eriksberg, skulle fixa hans lägenhet. Jag gick hem till elin, så åkte vi till gottsunda och hälsa på abel en stund (:
Vi hann tillochmed dela på en pizza på verona hahah ..
Sen åkte vi ut till alunda.. Jaha va gjorde vi där?!   Va sjukt längesen jag va där. Vi gick hem till Thiki och chillade bara .. Va inte där så länge. Sen tog vi bussen och hoppa av i rasbo. Så kom ali dit. Satt där ett tag, sen skjussa han hem mig och nu sitter jag här (:
Funderar på att gå ó sova nu, är hungrig men jag orkar inte haha.. Så jag säger väl godnatt då!


baaaddags

Nu har Linda kommit hem från Thailand!! Sitter o snackar med henne i telefon (: wiiiwi bebis, saknar henne!
Va och grillade i Graneberg med Elin och Linda. Riktigt mysigt (: Grillade korv :b Först hade vi lite problem med grillen hahah, men det fixade sig (: Hade potatissallad o lite smått o gått. Riktigt gott faktiskt :D Tog ett dopp också. Tog ju ett bra tag innan man kom i  och man  va uppe snabbare än blixten. Fuck va kallt det va, man fick typ ont i kroppen för de va så kallt hahah :p sen låg vi på stenarna och stekte liet i solen. Helt perfekt väder (: me like! Det va så skönt att bara ligga där och bara vara!
Borde faktiskt sova snart, ska upp om 6 timmar haha .. Usch, orkar inte med skolan nu.  typ alla i skolan har flippat ur totalt. Orkar icke med er (: god natt ...

image115

image117

image116

<3

image114

HAPPYFACEE

De ringde från etage, de hade hittat min mobil. Så jävla skönt, sluppit kasta ut pengar på en ny haha.. Och slippa byta nummer. Den hade legat på bardisken. Jaha, hur lyckas jag egentligen?! hahah ..

fredagen

Fick veta att jag fick VG på nationella i svenksa. Duktigt Johanna! Haha ..
Sen mötte jag upp Lina istan. Vi gick o kika lite, sen bestämde vi oss för o gå ut på kvällen. Så vi ringde Elin och hon o Linda skulle haka på ut.
Så vi gick och köpte lite dricka och hårfärg. Lina fick för sig att hon skulle färga håret blont haha (: Sen tog vi bussen hem, mina fötter va heelt döda av mina pumps. Slitet
Hårfärgningn blev väl sådär, inte direkt så blont. Sen åkte vi till stan senare, träffa Sandra och Sofie ett tag.

Senare gick vi till Etage. Elin och Linda skulle komma lite senare. Så jag o lina gick in. Det va helt okej faktiskt (:
Sen försvann hon, så jag gick och leta. Då satt hon ute och mådde illa och ville åka hem. Och jag tänke aa jag är kvar för elin och dom kommer ju.
Så jag satt vid baren med en trevlig kille. Bjöd på drinkar gjorde han också hhah.. Klumpig som jag är råka jag välta ett glas på hela baren och en annan kille hahah.. Lite smått pinsamt tycker jag! Sen ringde elin och sa att de va på väg, men sen kom dom på att linda hade glömt legget hemma så det va ju bara att vända.
Sen efter ett tag upptäckte jag att min mobil var borta. Sådär lagom lyckat! Utan mobil blir man helt låst. Inte så kul faktiskt. Egentligen mobilen skiter jag i, det är simkortet jag vill ha. Palla byta nummer och hålla på. Nej fan nu blev jag skit irriterad!!!! åhåå. .. Aa jag fick ju inte tag på en jävel då heller, så jag bestämde mig att börja dra mig hem. Så fick jag sitta på stationen en evighet, för bussarna har ju nått jävla problem som går så sällan på natten. Sista går 02.20 och innan den går den 00.05. Helt fuckat! Jag frööös kan jag säga, svin kallt! Sen låna jag en mobil av en generös tjej, så jag ringde pappa som kom och hämta mig. Underbara du!! Och jag va helt jävla full, så jag decka direkt när jag kom hem. Med kläder o hela köret. Dock inga bilder från kvällen..

Sen nu morgonen efter, haha jag mår helt piss. Mår illa, ont i huvudet, fryser. Kul lördag (:
Kommer säkert bara vara hemma idag. Jag är ganska så sliten kan man säga.
Måste få tag på lina, men hur :O ??
Puss ó hej

fredag

Skönt och sluta tidigt på fredagar (: slutar 11. Men snart är det slut med det, inte alls långt kvar i Uven. Wääwää. .
och det är ju inte helt fel med sommarlov!! så det blir nice.
Ska byta om och sminka mig lite, sen ska jag åka och möta Lina nere på stan.
Har väl inga direkta planer för idag, men det är nice väder ute nu..
Är jätte hungrig, ska ska gå och käka nåt nu.. SOO LONG SUCKERS (:


Elin, jag & sångboken (: hahahah älskar!

image113

hemgång.

Kom nyss innanför dörrn. Ååh det va jätte trevligt att träffa Elin idag!! hahah så jävla kul att kolla på gamla kort, fan va vi skratta :D sen gick vi och käka på max, mötte upp linda också. Träffade dannes mammi där också, så snackade lite med henne (: Me like!! Sen gick vi ner mot stan och kolla lite. Helt dött, så dom tagga hem och jag mötte lina. Jag fröös ihjäl :b hahah .. Vi gick till Terassen och tog en öl och chilla bara, sen drog vi till bussen! (: wiiwii ..

Sen förstår jag inte hur människor tänker?! De klagar på andra, är ni så jävla bra själva??? Blir så irriterad. Er klarar man sig bra utan. Va ska man med falskhet till?
Man märker vart man har sina riktiga vänner!

image112

image110

image111

hahaha skratttårar :D

Sitter hemma hos Elin nu, va och fika först. Sen nu sitter vi här o kollar på gamla bilder :D hahaha tårarna bara rinner av skratt :D hahahah

hell noo

Sitter hemma med huvudverk nu, grovt jobbigt!! Sen Marie måste ha sina busskort idag, som jag låna igår för jag glömde!? mitt hemma. Så det är ju bara att åka till skolan ändå.. Lite små jobbigt dåra!
Försöker få tag på Lina också, men människan är ju så seeeeg :) va gör man?!

baaaaaad

Helt dålig dag idag, det mesta gick åt helvete. Menmen alla dagar kan ju icke vara bra :)
Åhååå, ni äcklar mig fortfarande!! iisch :| Fattar inte hur vissa tänker verkligen ..

Saknar dig Linda <333

image109

en sak till



                      NII ÄÄCKLAR MIG GROVT!!!

slutar röka nu

Har bestämt att jag ska sluta röka nu!! Rökte sista ciggen nu, hoppas jag (: Wish me luck!!!
Kollade på Desperate housewifes nyss, sjukt roligt hahah!! älskar det :D
Pratade med linda också, hon är i Thailand! Sjukt avundsjuk är jag på henne.. Thailand hade inte varit så dumt :D


åhå hatar bloggen


Aa det går ju inte att ladda upp bilderna, datan fuckar ur hela tiden!! Skit irriterande, så det blir väl inga mer bilder kan jag tänka mig. Eller det kanske går sen om jag orkar med att den ska flippa ut igen.
Fick MVG på mitt musikprov idag :D wiiwiii, jätte glad (: Hade nationella idag också, engelska. Det gick väl rätt bra hoppas jag iallafall!

image107

psykandeee

blir helt irriterad, datorn fuckar ur sig hela tiden när jag ska ladda upp bilderna från portugal :o åhååå!!

det va dunder där :D man kom varann så mycket närmare också! vill tillbaka <3


bilder från portugal

 hade nyss kommit fram till portugal, packar in oss i bilarna. Anna, Johanna, Simon och Mark
 Isabel och Cheyenne efter första doppet i poolen
 Julia, jag och Cheyenne också efter doppet.
 Julia, Johanna, Isabell och jag första morgonen
 Julia, vaggelis och jag utanför hotellet
 i den portugisiska skolan
 jag och paulina utanför shoppingcentret
 hela gänget (:

portugal idag wiiwii

Nu är all packning klar och jag är redo att åka :D ska möta julia kl 11 inne i stan så ska vi gå och käka på cupido :D
sen ska vi möta alla andra 12 på stationen, då bär det av till arlanda :D
ååh det ska bli jätte kul :D skönt att slippa sverige lite!!!
Men vi hörs när jag kommer hem :D CIAAAAAO

image84

syyyster <333

Älskade syster ringde precis ifrån Spanien. Guud va jag saknar människan!!!
Vi har diskuterat lite resplaner :D Ska till Coz i sommar, underbart!!

       image82

image83


FÄÄRGAR HÅRET

Sitter här med hårfärg i håret nu, färgar utväxten blond. Tycker inte om att ha utväxt! *hahah*
Idag va vi och käka på kina resturang med elevrådet. Käka på Kina garden tror jag det va, fast maten var inte så fräsh där, blev lite äcklad faktiskt!! Sen va vi och bowla också. Det va kul, och det gick väl sisådär .. Haha det är en sak som man blir jäävligt sur av om det går dåligt .. Hahahah..
Hade musikprov också, det gick faktiskt riktigt bra :D *happyface*
ska tvätta ur färgen nu, BYYYYE!

fästingar är det värsta

Kom hem nyss, har varit på släktkalas faktiskt. Kul att träffa de, väldigt längesen! God mat var det också, fanns allting där fan :)
Sen nu satt jag och hela med katten, då känner jag någonting i pälsen så kollade jag. Utan överdrift, en 1 cm stor fästing där. Jag tycker det är så jäävla äckligt!!! Fyfan :O
Alltid pappa som får ta bort dom, jag och mamma har fobi hahah ..
ska sätta mig och plugga nu, musikprov imorn. Wish me luck!

lördagen.

Först var jag påThun's och shoppade med mami. Köpte två par skor, en grå kofta, ett par mjukisbyxor, två leggins, mascara och lite smått ó gott.
Sen satt vi ute i solen och åt glass, mmh (: när jag kommer hem ringer viccan och säger att jag ska möta henne kl 5 på stan. Vi käkade på Jalla, varsin kebabtallrik haha! Tjjockisar :] haahah..
Sen tog vi bussen till Skogstibble, vi skulle hem till Robban. Och han bodde cirkus 6 km från bussen så de kom och hämta oss på moppe då. Jag, Viccan o danne satt på den ena, och julia, mimmi o robban på den andra.
Jag och Viccan höll på o dö, lite fobi sådär! Han körde så jävla fort, och det va skit många tvära kurvor så vi va lite smått döda när vi kom fram hahah.. Men sen kom vi iallafall fram tillslut.
Sen satt vi och chillade i solen, drack öl och grillade. Julia fastnade direkt för hundarna som vanligt :)
Senare på kvällen ringer Linda och säger att hon vill komma. Så hon kom också! Va riktigt kul att träffa henne igen, kändes som evigheter, snuttan!!
Framåt kvällskvisten vill jag och Linda åka hem, ingen kunde skjussa oss till bussen, de va helt dyngraka typ. Så det var ju bara att börja knata för oss. Hahah vi gick och gick och gick.. Sen när vi kom till en korsning visste vi ej vilket håll vi skulle åt, så vi ringde robban men de bara sluddra så man fattade ingenting. Vi trodde iallafall att vi hade gott halvvägs! Sen stanna vi en bil och fråga vart bussen låg, men vi fick åka med istället, helt snällt (:
Hahah, och vi hade verkligen inte gått halvvägs kan jag säga bara.. Det va en evighet kvar hahah..
Men tillslut lyckades vi ta oss till stan, då gick vi och käkade på max. Det har blivit lite av en tradition, nattmat på max! Och idag åker Lindus till Thailand igen :O vilken jäfel!!


     

nu fucka det där att lägga upp bilderna, mer kommer sen..

Fredagen.

Den va bra! När vi hade slutat skolan, kl 11 gick jag, Julia, Karin och Natta till cupido och käkade. Så god mat där!
Sen gick vi runt på stan och kollade lite, köpte en väska och en sjal från Gina.
Vid ån var det propp fullt med folk som det alltid är när det är fint väder, vi mötte Sandra  och Malinoch gick ner och satte oss där och solade och åt glass, calippo ananas. Helt god glass :D Lina och Kai kom förbi också, trevligt trevligt.
Senare köpte vi öl och satte oss i stadsparken, där var det också mycket folk. Så vi satt och chillade där hela kvällen, riktigt mysigt i det varma vädret också. Lina kom ner dit också i Kais tofflor hahah, han låg hemma och sov. Sen kom det några killar och slog sig ner hos oss, de gjorde lumpen i Uppsala. Visste inte äns att man kunde göra det här hahah.. I slutet av kvällen spårade det lite, Kakan blev dyng och sen blev det lite bråk. Inte så kul!

Nu har jag precis kommit hem från Thun´s med mamma. Va där och stor shoppade lite!
Ska på grillfest ikväll hos Robban med tjejerna, det blir kul hoppas jag (: ska dra och käka lite nu om jag kan, har fett ont i munnen, de spände tandställningen igår så nu gör det skit ont! Ciao bella

Lite bilder från fredan.

image63

           

lärarna är heelt på fritiden hahah

Skoldagen började då med det där jävla nationellaprovet i Svenska. Icke kul alls, helt krångligt. Men jag hoppas att det går bra iallafall :)
Efter skolan gick vi ner på stan i det jätte varma vädret, jag, Natta, Viccan, Lina och Julia. På stan mötte vi Sandra och Isabell också. Trevligt att träffa Isabell igen, längesen .. Vi gick runt och kollade lite, käka glass är nästan ett måste när det är varmt! Jag köpte en jätte söt klänning från Gina Tricot.
Sen vid 5 gick jag lina julia och viccan mot Lundellska skolan. Det va öppethus där så vi tänkte gå dit och kika lite eftersom vi ska börja där i höst. Men den verkade rätt bra faktiskt! Hahah och sen säger jag  bara snyltare!
Robban kom och hämta oss där och Lina drog till Kai, så vi åkte runt en bit, sen dumpa han oss på stationen.
Och vem träffar man inte där, jo hela högen med våra lärare från skolan. Hahahah dom skulle ut och ta ett glas vin. Lyxa till det lite ;b Hahah dom var helt fnittriga utanför skolan, nästan som små fjortisar hahah.
När jag kom hem på kvällen har mina bamboörhängen från cocoo kommit. Fan va fort det gick att få dom, beställde dom för typ 2 dagar sen.. :D

image55

      

top model.

Har fastnat för det programmet faktiskt. Nästa vecka är det final och då är jag i Portugal, så jag missar dock det. Fast Portugal är mer nice hahah ...


Bianca åkte ut idag, tyckte inte om henne speciellt mycket. Haha men det va lite synd om henne när hon var tvungen att raka av sig sitt hår. Men svart med halva rött på nåt konstigt sätt?! Njee..
 image52


Förra årets vinnare Jaslene, riktigt snygg med sjukt snygga drag i ansiktet!
image53 image54

wohoo jag vann hah!

Va hos tandläkaren imorse, det gick bra faktiskt. Vi satt och diskuterade omvårdnadsprogrammet, ska göra omval till det. Hade valt hotell & resturang på Ekeby först men ändrade mig.
Sen spelade vi pingisfinal i skolan, jag och Cheyenne. Jag vann wiiwiiwii :D va vinner man? En Thailands resa kanske?! Hahahah man kan ju hoppas, höga förväntningar här vettu!
Sen skulle jag på möte, va det va kvittar hahah .. Ja, jag satt där och vänta i cirkus 20 minuter tror ni nån kom eller? Hahah nej! Så jag gick ner på stan och mötte Julia, Viccan och Karin.
Försökte ringa Linda nyss, men ingen svara där. Åååh va jag saknar henne, nussegull!
Ska ha nationella prov i svenska imorn, åhå vill inte inte inte!!

                 image51

onsdag morgon.

Ska vara hos tandläkaren halv 11, så jag fick en liten sovmorgon imorse.
Inte dåligt, inte dåligt alls haha..
Sen ska jag till skolan efter det. Det är final i pingistuneringen idag, mellan mig och Chayenne. Hahah dolda talanger!! 
Efter skolan är det först Comenius, för alla vi som ska åka till Portugal om en vecka. Sen ska jag på möte, usch hatar sånt..

                      image50

tisdag kväll.

Hann med en liten shopping runda på stan idag med tjejerna. Pengarna bara rinner iväg känns det som haha ..
Köpte ett lila linne, ett grått långt linna med nån tiger? på och ett par örhängen.
Lite smått och gott sådär! Sen beställde jag ett par bambiörhängen från www.cocoo.se.


Shit vilken skillnad på då och nu! Jag tycker hon är heel vacker nu ..
image49


bläää! haha

Sitter i skolan och har jätte tråkigt! Fast slutar om en kvar så det är nice.
Fick sitta hos rektorn och snacka,
råkade i en liten konflikt med en väldigt mogen kille i den här skolan.
Åhåå, helt dum i huvudet! Ska taggish flaggish nu, hejdå!

tycker inte om att skriva rubrik (:

Idag kom våran lärare tillbaka efter att ha vart borta i närmare 2 veckor, eller hon var bara där 1 lektion. Nu fick vi reda på varför hon har varit borta, ingen har velat sagt det. Men det va ingen rolig sak kan jag säga, hemskheter!
Skoldagen gick fort, efter skolan gick vi ner till ån och satte oss med en varsin glass och stekte i solen. Jävlar va varmt det var, as skönt! Sen gick jag och Linda och solade på solpalatset, när vi var klara gick vi och mötte Kai och Julia. Vi gick och köpte vindruvor och jordgubbar och satte oss vid ån igen. Det är riktigt skönt och sitta där när det är så skönt väder!
Idag fyller Natali 17 år också! Grattiis gumman :D
Nu ska jag gå och kolla på tv eller nåt. Håller på att prova kläderna som jag köpte igår, nice nice (: Ciao!

                             image46


söndag kväll.

Sitter här med en ansiktmask på mig, känner mig som Frankenstain eller något liknande hahah .. Helt stel!
Ska tvätta bort den alldeles snart, har målat naglarna blåa också. Matchar tunikan som jag tänkte ha imorgon. Jag tycker det är riktigt kul att matcha faktiskt :)
Ska hyra en film nu men mami och kolla på .. Måndag imorgon, skola *suck*


                                 image45

söndag.

Man blev ju glad när man vakna, helt blå himmel och värsta solen! as skönt, så satt ute och stekte lite. måste bättra lite på solbrännan till Portugal. Man vill ju inte komma ner dit helt blek haha..
Sen när jag gick till bussen så helt plötsligt var det fullt med moln och gråa moln också, inte så kul. Fast det var varmt ändå. Inne i stan mötte jag Michis, vi åkte till Abel i Gottsunda och hälsa på :) Va längesen jag träffade han, så det va kul!
Sen åkte jag hem, träffade Mimmi på bussen så vi fick ju en liten pratstund då! Det va trevligt ändå ..
Nu är jag hemma, ska äta lax och potatisgratäng med mami ó papi ..

                                                                        Puss&Kram

lördag.

va på stan med julia, mandana och alex. först va vi på cupido och köpte mat och tog med oss och satte oss vid ån och käka. ååh vad jag älskar deras mat!!
sen gick vi runt och kolla lite, hittade lite saker iallafall. Köpte en jätte söt blå tunika och en vit med svart tryck på, 3 par leggins ( kommer alltid till använding pga. att jag har en tendens att alltid ha sönder mina), en ny bikini till Portugal :D, en bh, nessecär(vet ej hur det stavas hah), ljusblå ögonskugga, ansiktsmask. tror det va allt (: så lite smått och gott blev det ju ändå.
sen drog julia och mimmi på bio och jag och alex gick och satte oss på santorini. Viccan kom dit också. så vi satt där hela kvällen och drack några öl och snackade allmän skit. riktigt trevligt faktiskt!
tänkte faktiskt gå och lägga mig, är helt död! Bye hejdå!

okej, nu när jag skulle ladda upp bilderna så flippa allt ur, ploppa upp 30 fucking fönster på datan. så nu orkar jag inte, bilderna får komma imorn istället då! god natt
                                                                  image44

solen skiner och alla är glada (:

riktigt skönt väder, har redan hunnit sitta där ute och stekt lite! jätte varmt.
ska ner på stan sen med julia och kolla lite. så ska upp och ta en dusch nu..Ciao bella!

appropå allt, 3dje artistsläppet har vart till URF. riktigt bra artister ska dit, så det är nice! längar dit ..

                  image43

chill.

har vart hemma bara med mami, pappa är i grekland kommer hem imorgon och syster bor i spanien. först käka vi vofflor, jätte gott (: sen hyrde vi lite filmer från tv:n. först en komedi, helt skum asso. vi kollade i 10 minuter, inte ett dugg rolig + man fattade ingenting.

Så vi bytte film till Ciao bella, himla gullig film. älskade slutet!
Handlar om Mustafa, en kille från Iran. De ska på Gothiacupen, där låtsas han vara från Italien bara för att få tjejer. Sen träffar han en tjej där, Linnea tror jag hon henne (jag har så kort minne men jag tror hon hette de? De börjar träffas tillslut blir han kär i henne. Men hon tror ju att han ska tillbaka till Italien och han berättar inte hur det egentligen ligger till. Utan det tar sin tid innan han gör det..
Nej men himla gullig film alltså!

Sen kollade vi på Beck - monstret. Jag har alltid vart ett stort fan av de filmerna! Hehe..
De får ett bombhot på stationen, att det står en resväska med en bomb i utanför stationen. Så de spränger väskan men det visar sig att det ligger ett spädbarn. Sen blir mamman mördad också. Hennes huvud blir krossat av en jätte stor sten (helt äckligt). Mördaren är lite långsökt tycker jag..
Persbrandt, snygg som alltid :D

                  image38   image39

ingen rubrik alls.

är inte sådär jätte taggad att hitta på nåt idag, helt deprimerande. när jag skulle gå ut och ta mig morgoncigg, ja då regna det. då va det bara, nej jag går och kryper ner under mitt varma täcke igen. inte kul väder alls :(
fast jag är ganska shopping sugen, har fastnat lite för det där med nät-shopping haha ..
och mitt studiebidrag har inte kommit in på mitt konto än. måste hämta ut det på swedbank, orkar inte åka in idag så får kirra det på måndag istället.
ska ut och ta mig en cigg nu, ciaobella!


tyckte den här blåsapan var hel söt. den torkar nymålade naglar på ett kick. finns på www.stajl.se 
image37

jag fastna!

nu fastna jag vid datan.
satt och kolla runt lite, läste natacha peyres blogg. hon tipsade om en rolig hemsida. där fanns det lite gulliga och roliga saker. www.stajl.nu

nej men nu ska jag gå och lägga mig i sängen, zappa lite bland kanalerna hah .. läsa nya vecko revyn (:

helt irriterande!!

det är en fluga i dethär rummet, och den bara surrar och surrar hela tiden. börjar gå mig på nerverna hah.
jag är jätte trött, ska sova snart tror jag. det är en dag imorgon också!
funderar starkt att åka till stugan med mamma. skulle va skönt att komma bort ett litet tag iallfall, men det är de man blir så rastlös där borta. får se hur det blir!
by the way, god natt!


Bilden är från valborg, slottsbacken!
image36


wannabe?

börjar inte paris hilton bli lite nicole richie-wannabe? hahah ..
hon har bantat ner sig som nicole gjorde förut, plus är tillsammans med richies pojkväns bror .
jag säger då det!


image35

last april.

valborg va riktigt nice! mötte tjejerna halv 9 på morgonen, forsränningen! inte ofta man går upp så tidigt när man är ledig :b trodde det skulle va jätte mycket folk när vi kom dit runt 9, men det var typ inga där så vi fick ju jätte bra platser. Vi knäppte första ölen också. det blev fint väder också, fast det va lite små kallt. blåste så mycket.
sen gick vi upp till slottsbacken och chillade där, drack och träffade massa folk.

senare på eftermiddagen skulle sandra ó kakan gå och leta efter plåster så dom lämna mig med danne och hans kompisar. tyckte det va lite sådär lagom pinsamt, man kände sig ju lite udda om man säger så hahah .. men dom va riktigt trevliga faktiskt! så vi va med dom resten av kvällen. (julia och jag kan ju skryta riktigt mkt om en sak i skolan hahahahahah skj,) sen tagga vi hem till danne för att sova där, kändes som öppet hus där eller nåt haha, alla sov där. gick och mötte julia runt 4, hon decka på golvet. alla sängar/soffor va upptagna så man fick ju göra det bekvämt där man fick plats.. va inte alls skönt att sova på golvet, sov i 2 timmar. sen tagga vi hem till julia på morgonen, när jag kom hem vid 11 decka jag direkt så jag vakna för nån timme sen nu.. fortfarande helt trött + huvudvärk! 


Lite bilder från igår!
    
    

valborg!

valborg va riktigt nice! orkar inte skriva så mkt nu, är helt sliten!
Sitter hemma hos danne just nu, alla har deckat ink. julia på golvet hahah..
vafan alla sovplatser är upptagna nu, fullt hus här. så får väl klämma ner mig nånstans. hah!
ciaoo!

RSS 2.0