Stockholm!

På första lektionen va det 2 stycken från "lärar tidningen" som va i vår skola och tog kort och interjuvade oss. Hahah det är alltid massa tidningar och radio där fan..
Sen åkte vi till sthlm, jag decka helt på bussen. Riktigt skönt kan jag säga att det va! När vi kom dit så satt vi på trappan utanför riksdan och käka lunch. Världens godaste mackor med potatissallad och rostbiff på. Mmmh... Sen gick vi runt lite på stan, jag, viccan, karin och natta. Vi hann bara va där i 20 minuter men jag hann köpa både ett linne och en lila sjal. Eftersom det va nån liten snorunge som tydligen inte hade råd att köpa en egen. Stackarn!!!
Sen gick vi in på riksdan, det var värsta kontrollerna där, som på en flygplats. Ifall nån skulle komma på tanken och typ sätta ett skott i skallen på Fredde Rainfeldt. Men skämt åt sido. Det va väl ganska kul där inne, Stina råka sätta igång larmet hahahah ... Nej men helt okej dag (:

                   image21

                                            
                                            


god morgon!

jag hatar verkligen att gå upp på mornarna! på vardagar känns det som man måste sova hur länge som helst för att vara pigg, helgerna känns det precis tvärtom! skumt skumt skumt hah ...
så nu är jag alltså helt trött .

ska till sthlm idag med klassen och paralellklassen. först får man göra typ vad man vill, så vi ska shoppa lite (: sen ska vi till riksdagen, hoppas det blir bra idag då!
Hóla*

god natt!

kom hem nyss från bion med julia.
haha det börja med att vi sprang om varann på stan, så vi knata runt ett tag och tillslut hitta vi varann (: hah!
sen så gick vi och hämtade ut biljetterna och gick vidare till solpalatset för jag skulle sola.
men nej då, så kul ska man ju inte få ha det att man fick sola. nej då ska det ju stänga kl 6. Sådär lagom kul!
så det va ju bara att traska tillbaka till stan.
Filmen va helt okej, lite konstig bara! en skräckis, fast den va inte helt läskig utan det hoppade bara fram saker eller va man ska kalla det helt plötsligt och då blir det reflex att man hoppar till. nej men johanna hoppa inte bara till utan hon va ju tvungen och skrika till också! och då var det helt tyst där inne, lagom skämmigt tycker jag:$ hahahah ..

                                                                  

helgen börjar närma sig slutet, deppa?

nej, deppa ska man då icke göra! har så mycket kul att se fram emot, så det gör ju inget att dagarna går fort!
ska snart kila till bussen och möta julia i stan. ska sola en snabbis först, julia ska dock inte göra det. hon har bränt sönder sig stackarn. så hon följer med som sällskap bara :) sen börjar bion halv 9 .. så det blir en mysig kväll (:
valborg på onsdag, det blir nice det! bara att hoppas på fint väder ..

image15

intressant telefon samtal.

pratade i telefon med julia, vi kom in på ett lite småkul samtalsämne, roliga namn .. HAHAHAHAH en i hennes förra skola hette Krumelur. Kan man heta det? Knas knas knas hahaha ..
nu ska vi iallafall på bio ikväll, The Eye.
Vi försökte få med Hasan, men han hade icke lust att gå på bio. Boring! så nu blir det bara jag och julia, men det blir jätte bra det med!


seg söndag

jag tycker egentligen inte om söndagar, sista dagen på helgen!
helgen har vart ganska lugn egentligen, igår åkte jag hem till sandra och sen tog vi bussen tillsammans till stan så mötte vi Josef på bryggan. Så satt vi där i solen och drack några öl och bara tog det lugnt.
Haha det stog att det skulle regna igår på eftermiddan, så när jag gick till bussen var det fullt med moln, men när jag kom in till stan så var alla borta! jag tycker inte om när det regnar och man har bestämmt något!
wellwell, jag har aldrig träffat en människa som gick en sååå mycket på nerverna, helt otroligt!!!
Senare på kvällen gick jag och Sandra och mötte Viccan så åkte vi hem till Sandra och käkade. Efter ett tag så kom Robban och Danne. Sen drog vi ut och åkte en liten raggarrunda.. Hahahah, jag va måttligt road. Dog av garv :D men det va kul!
Dom släppte av mig vid stationen för jag skulle träffa Linda, hon såg så annorlunda så höll på att inte känna igen henne.. Va ett tag sen jag träffade henne. nusse (:



Nicol Richie, hon är heelt vacker!
image12

                  Syster yster, saknar henne vääldigt mycket!
image13

26 april

skönt med helg, riktigt önskad! igår satt jag och julia på bryggan sen gick vi och  mötte mimmi, som var barnvakt åt 2 gulliga bebisar (: typ 1 och 2 år. julia drog för hon skulle på möte så jag och mimmi satt kvar vid ån och åt glass. den lilla 1 åringen var verkligen som en gam hahah, han kasta sig över sin bror för han ville ha glass. det slutade med att alla 4 var heelt kladdiga hahaha ..
sen gick jag och mötte daniella och michis, vi chilla hudden lite och smutta på en cider, helt god (: hahah ..
senare på kvällen tog jag bussen till emmas jobb, så köpte vi pizza och satt hos mig och hade filmmaraton och massa mys med ostbågar o så (: sen decka jag i soffan och vakna nu på morgonen, helt pigg och utvilad :D
och nu har pappa åkt till grekland, jag vill också! fast jag åker till Portugal snart, så himla skönt!!
ska upp och duscha nu, sen ska jag tagga till sandra så ska vi sola solarium en snabbis och sen ska vi träffa tjejerna (: HEJ Ó HOPP!
 


24

aa shit va varmt det var idag, helt skönt! när vi sluta skolan gick vi ner till bryggan och satte oss och stekte. halva uppsala va där som vanligt, helt proppat med folk! men vi klämde oss ner på en liten plätt, jag, julia och karin. sen efter ett tag kom sandra också..
sen va jag och träffa min kontaktperson ett tag, vi satt i stadsparken och åt glass. nu börjar folket dra sig dit också! ge mig  soommar!
och just nu är viccan och natta på norra stå och kollar på aik-djurgården. och jag är ganska uttråkad, får väl kolla på efterlyst hahah ..
skönt med fredag imorn! :)


bild från unt igår.

                                                   image8
                                                           Här är en bild från unt igår (: hahah latch!

unt o massa..

aa igår va vi då på unt med klassen. det va riktigt kul faktiskt! vi fick göra en egen framsida, min och julias var väääldigt nice :] vart är klas lådbil?! efter det så gick vi till bryggan några stycken för det va så skönt väder. jag hann springa in och köpa 3 par skor. 2 skit snygga pumps, dom va så snygga så jag va tvungen att köpa både vita och svarta sen köpte jag ett par svarta tygskor, dock väldigt sköna :D får alltid skavsår på fötterna, sådär lagom skönt va?
Sen åkte vi tbx till skolan och käkade.. Nu är det inte så långt kvar till portugal :D
På kvällen va jag och michis hos daniella. den jäveln ska åka till usa i 1 år! kul att jag är jätte avis :( vill också åka dit! sen kollade vi på topmodel och sex and the city.
haha en sjuk sak var att Sara Jessica parker hade blivit vald till årets fulaste kändis i nån killtidning i usa förut, helt sjukt för hon är grymt snygg ju!
Nu har jag jätte bråttom, kommer få kubba till bussen hahah .. Herrå!


såhär ser jag och julia ut efter en lång dunder kväll (: det va så kuuuul!
image7

likadana hahah

kul att mina mornar alltid ser likadana ut, får upp duschar, slänger på lite mascara, klär på mig, äter frukost och loggar in på datan en snabbis hahah.. sjukt tråkigt!
idag fick jag lite sovmorron, 1 timme. bättre än ingenting iallafall. min klass och pararell klass ska på studiebesök eller va det heter på UNT. hoppas det är roligare än skolan (:
idag är det en låång dag, slutar kvart i 2, men då har vi comenius för vi ska till Portugal med skolan snart :D den 14 maj! så jag slutar 3, sen halv 4 har jag möte i 1 timme. Hatar möten! Sen efter det ska jag träffa min kontaktperson.
image6Ebba von Sydow, snygg + älskar hennes klädstil!

blogg.

sitter häär en snabbis medans jag äter, potatissallad. fetiing gott (:
ska på innebandy om 1 timme, ska va hos emma om en halvtimme så ska vi knalla ner tillsammans. michis ska också med och spela, hon ska va hos mig om en kvart typ eller innan halv. men hon har säkert missat bussen så kommer hon inte hinna osv osv osv. jag håller tummarna hahahh ...
jag har gjort comeback i innebandyn lol, slutade för 4 år sen och nu blev jag övertalad av min käraste granne att börja igen, men det är kul fan..
sen efter träningen hinner man direkt hem till desperate housewives, det passar ju jätte bra .. så skönt och sjunka ner i soffan efter en träning (:
nu ska jag ut och ta en efter maten-cigg och ringa o kolla vart michis är (: see ya

image5

sitter i skolan

sitter i skolan och har sådär lagom tråkigt .. fast jag slutar om 45 minuter så det är jävligt skönt :)
har data nu, men har ingen aning om vad jag ska göra. orkar inte! haha .. alla sitter i sina egna världar och skriver och är inne på pa haha..
är helt slut fan, nåt pingisberoende har typ brutit ut i hela skolan hahah.
ganska kul faktiskt :) men så jävla vaarmt!
och idag fyller pau år såg jag nyss, grattis till henne :D
jag ska gå i ide ..


va gör man liksom hah

nu har jag kollat på prison break precis.. har haft sån där slapp kväll i soffan bara, skönt det med ibland!
haha jag hatar att det ska sluta när det alltid är som bäst ..
är helt trött, kommer decka fan .. så ska väl dra mig baklänges nu

 Wentworth Miller, yyyff snyygg!!! 

uttråkad.

helloo! har precis kollat på anna pihl, sista avsnittet .. finns inte så mkt o kolla på på måndagar hahah .. om en timme är det iaf prison break (:
va på stan efter skolan ett tag med sandra och julia och shoppade lite .. köpte en svart kjol och en tunika :] så himla skönt väder, underbart!
och nu är jag ganska uuttråkad! ska ut och ta en cigg med linda nu :] bye!
 från reggaefestivalen i spanien (:


morrrn!

vill bara gå och sova igen, orkar inte gå till skolan.. fast det är icke så långt kvar nu så det är bara o kriga!!
solen skiner där ute, det är ju ett + iallafall.. fast det är icke varmt ute nu :(
igår va det as varmt, va och kika lite på stan med mandana och michaela.. köpte en väska och lite smått o gott.. sen gick vi och satte oss på bryggan som va heelt full. halva uppsala måste ha vart där. det va riiiktigt varmt och skönt och sitta där ..
sen åkte vi till abel och lämna hans tröja som va väldigt efterlängtad hahah .. mandis och jag unna oss en varsin pizza också :] mmmmh ....
ska gå och käka frulle och knalla till bussen sen.. Ciao!




vårkänsla :)

Helloo! ska ner på stan om nån timme och träffa mandana och michaela. as härligt väder ute, står att det är 20 grader här :D vår nu eller? man kan ju alltid hoppas att det inte kommer nån mer snö :o blir inte förvånad!
ska kolla efter nån tröja, det är skönt o springa på stan i det här vädret! ska nog sola solarium också hade jag tänkt.. blir väl röd som en kräfta för ovanlighetens skull..
nej nu ska jag slänga på mig solbrillorna och lite mascara och trippa iväg till bussen. tjao!

 en vår bild på mig ó mimmi ..


RSS 2.0