slappt, veerkligen!

Gårdagen, eller gårkvällen kanske man ska säga. Iallafall igår kväll, jag hade det så himla trevligt!
Först satt vi på ballkongen och drack lite drinkar och snackade skit. Hahaha oj vilka samtalsämnen som kom upp!
Sen åkte vi vidare till Mylos, tror det stavas så iallafall. Jätte trevligt ställe! Satt där och umgicks och fortsatte dricka och hade det super!
Senare runt 2 tiden gick vi till bargatan. Proppat med folk, känns lite ovant och höra svenska i grekland, men det är ju trots allt ett turistställe här..
Vi råkade störa mitt i en sexakt av 2 svenskar på en parkbänk. Mysigt ställe liksom! De blev väl lite generade då hahah, men vafan lägger man sig på öppen gata får man väl räkna med att folk går förbi :)
Kommer inte ihåg va alla ställen hette, men det va så jävla kul! Och det är så stor skillnad här mot Sverige. Och fan va varmt det blev där inne. As mycket folk, o alla dansar :)
Vi avslutade kvällen men en krepas på Crepa crepa. Det är som en pannkaka så får man välja saker som man vill lägga på. Jag blev rekomenderad av issa att ta vit chokland, kaksmulor och jordgubbar. Super gott :D
Idag har vart en slappdag bara, issa är och jobbar, syster ligger och sover! Fast vi ska bege oss till stan senare ikväll och ha lite mys (:

Ska hoppa in i duschen nu, det är drypande varmt!

/ J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0